info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Adax fürdőszobai fűtőpanel

A fürdőszobai használatra különleges biztonsági előírások vonatkoznak. Az Adax VPS9 és VPS10 elektromos fűtőpaneljeit úgy tervezték, hogy akár a képen „area 2”-vel jelzett területen belül is felszerelhetőek legyenek.

FIGYELEM! AZ ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK FÜRDŐSZOBÁBAN VALÓ FELSZERELÉSÉT
BÍZZA SZAKKÉPZETT VILLANYSZERELŐRE!ADAX VPS fürdőszobai fűtőpanelek

ADAX VPS9 fürdőszobai fűtőpanelek mechanikus termosztáttal

Elektromos fűtőpanel fürdőszobába és mosókonyhába, kifröccsenő víz elleni védelemmel.

Lekerekített éleivel és 60°C-os maximális felületi hőmérsékletével biztonságos megoldást jelent még a kisgyermekek számára is, ezért óvodákban is ideális megoldást jelent. Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva. Két választható kivitelben készül – 400W és 600W – mindkettő mechanikus termosztáttal van ellátva.

ADAX VPS10 fürdőszobai fűtőpanelek elektronikus termosztáttal

Dupla szigetelésű elektromos fűtőpanel fürdőszobába és mosókonyhába, kifröccsenő víz elleni védelemmel.

Ideális fűtőpanel a fürdőszobába. Maximális felületi hőmérséklet: 60°C, gyermekszobában is alkalmazható. Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva. 6 különböző teljesítményű kivitelben 400W-tól 1400W-ig, mindegyik elektronikus termosztáttal szállítva.

ADAX VPS fürdőszobai készülékek

 ADAX Elektromos törölközőszárító

Az ADAX HKT alacsony fogyasztású, egyszerűen telepíthető, elektromos törölközőszárító. A vizes ruhák, törölközők rövid idő alatt megszáradnak a használatával. Fix telepítéskor fűtőrácsok 3 ponton rögzíthetőek. Amikor csak 2 konzolt használnak a telepítéskor, akkor a rácsok kihajthatóak. A csomag mindhárom rögzítő ponthoz tartalmazza a konzolt. A törölközőszárító IP44 érintésvédelmi osztályba tartozik, kifröccsenő víznek ellenáll. Mindegyik készülék 230V feszültségű hálózatról táplálható, villásdugóval felszerelt, billenő ki/be kapcsolóval ellátott. A fűtőrácsok maximális felületi hőmérséklete 55°C. A termékre 5év garanciát biztosít a gyártó.
Törölköző és cipő szárító – ADAX THK2

Gyors, jó hatásfokkal működő elektromos fűtőrács. Jól szigetelt, biztonságos megoldás, magas szintű érintésvédelemmel akár szűk, párás fürdőszobákba is, hiszen a felhajtható rácsozattal helyet spórolhatunk vele. Vízlepergető felülete révén alkalmas törülközők szárítására, de akár a bejárathoz szerelve a vizes bakancsokat is tehetünk rá.
ADAX  törülköző és cipőszárító

VR5 – infravörös fűtés

Az infravörös sugarak rövid idő alatt kellemes hőérzetet biztosítanak. A VR5 fűtőelemek 4 fokozatú kapcsolóval és 1,2 m hosszú csatlakozó kábellel vannak ellátva, hogy minden körülmények között megfelelő megoldást nyújtsanak. Nem csak a fürdőszobában, hanem fedett teraszon vagy erkélyen is kiválóan használható.

VR5 – infravörös fűtés