Ebben az írásunkban egy olyan blogot szeretnénk bemutatni, ami hasznos lehet mindenkinek, aki építkezésbe vágott, vagy ezt tervezi a közeljövőben. Ahogy a blog címe is mutatja, a téma a szerző és családja első családi házának a felépítéséről szól. Hogy ez miért érdekelhet másokat, az kiderül a szerző által írt bevezetőből:


“A blog alapgondolatát az adta, hogy akármit szerettem volna megtudni ami telekvásárlással, közművel, illetékekkel, ügyintézéssel, technológiákkal kapcsolatos, többnyire falakba, információhiányba ütköztem. Gondoltam ha már nekem mindent úgy kell összekönyörögni, akkor talán hasznára válik másoknak, ha én leírom mik a tapasztalataim, mit hogyan a legegyszerűbb elintézni, és mennyibe kerülnek úgy általában azok a dolgok, amik szükségesek ahhoz, hogy valaki felépítse a házát.”

Ez a blog számunkra azért is aktuális, mert a szerző a fűtésrendszer kiépítésénél számos szóba jöhető alternatíva megvizsgálása után kandalló + elektromos fűtés kombináció mellett döntött. Ez utóbbin belül nagy örömünkre az Adax fűtőpaneleket választotta.

Az Első házunk blog bejegyzéseiből kiderül, hogy a szerző miért döntött az Adax fűtőpanel mellett, valamint tartalmazza a vásárlással, felszereléssel, sőt az eddigi fogyasztásával kapcsolatos információkat is. Ez azért is nagyon hasznos, mert az Adax fűtőpanel fogyasztása független felhasználó tárgyilagos adataira alapozva nem nagyon elérhető másutt az interneten.

Az Első házunk blog Adax-szal kapcsolatos cikkeit itt olvashatja: elsohazunk.blog.hu/adax

Az Adax fűtőpanel fogyasztása ebben a cikkben található: elsohazunk.blog.hu/tapasztalatok_a_futesrol