info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Climastar Avant WiFi Álló 1300 W Fekete pala

175 900 Ft
(175 900 Ft /db)

Szállítási díj: Ingyenes!
Szállítási idő: 1 - 2 munkanap

5 év garancia EU-ban készült Hőtárolós Infrasugárzás IP24 Programozható WiFi

Szeretnéd, ha villanyszerelők szerelnék fel a készüléket?
Kattintson ide és kérj ajánlatot szekembereinktől.

db

A ClimaStar SMART termékcsalád hasonló megjelenésű, azonban az AVANT Wi-fi az a fűtőtest típus, ami már internetre csatlakoztatva, távolról is vezérelhető. Az AVANT fűtőtestek olyan elektromos fűtőpanelek, melyek vezeték nélkül egy USB átjátszón keresztül regisztrálhatók a ClimaStar AVANT Wi-fi alkalmazásba, mely magyar nyelven is kezelhető.

Teljes leírás

Termék leírás


A ClimaStar fűtőtestekre jellemzően ez a típus is vízálló (IP24), azaz fürdőszobába is telepíthető, illetve álló kivitelben is elérhető. Alkalmazható törölközőszárításra a Dual Kherr előlap elé akasztható törölközőszárító karok megvásárlásával. Dual-Kherr szilícium hőtároló elem Dual Kherr szabadalmaztatott szilícium kerámia hőtároló elemekre élettartam garanciát biztosít a gyártó. - Kemény és ellenálló anyagból készül: A Mohs keménységi skálán 10/9-es keménység (10-es a gyémánt) - 75%-os hőtároló képesség, amely minden más rendszernél magasabb - Dual Kherr elemek szilícium és alumínium oxid felhasználásával készülnek egyesítve a szilícium kiváló hőtároló és az alumínium átlag feletti hővezető tulajdonságainak előnyeit. - Ezáltal tudjuk garantálni a kimagasló hőtároló és hősugárzó hatást is a konvekciós fűtés mellett.

Az egyszerűbb és gyorsabb beállításhoz a készülékhez WiFi USB vásárolható, mely vezeték nélkül, alkalmazáson keresztül teszi könnyebbé a termék beállítását, irányítását. A csomagolás nem tartalmazza a WIFI USB-t, külön vásárolható meg: https://www.nadland.hu/climastar-wifi-usb/

Jellemzők

Rendelhető Igen
Teljesítmény 1300 W
Befűthető légtér 36 m³
Áramfelvétel (A) 5,6 a
Érintésvédelmi osztály IP 24
Szélesség (cm) 50
Magasság (cm) 100
Vezérlés Programozható termosztát
Tartozék WiFi USB külön megvásárolható
Használat helye Beltér
Felszerelhetőség oldalfalra, fürdőszobába
Szin Fekete Pala
Jótállás 5 év
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek