info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

ClimaStar Silex dark wifis 1000 W

179 900 Ft
(179 900 Ft /db)

Szállítási díj: Ingyenes!
Szállítási idő: 1 - 2 munkanap

5 év garancia EU-ban készült Hőtárolós Infrasugárzás IP24 WiFi

Szeretnéd, ha villanyszerelők szerelnék fel a készüléket?
Kattintson ide és kérj ajánlatot szekembereinktől.

db

A szögletes, téglalap alakú elektromos fűtőpanelek világában formabontó a spanyol tervezésű ClimaStar Sliex fűtőtest. A márkától megszokott minőségben, ez a típus is vízálló (IP24), azaz fürdőszobába is telepíthető, illetve álló kivitelben is elérhető. Alkalmazható törölközőszárításra a domború előlap ívét követő törölközőszárító karok megvásárlásával.

Teljes leírás

Termék leírás


Egy ilyen exkluzív fűtőtest, mely nem csupán az otthonunk gyöngyszeme, hanem illeszkedik a mindennapi életritmusunkhoz. Termosztátja távolról is vezérelhető a ClimaStar AVANT Wi-fi alkalmazáson keresztül. Az alkalmazás visszajelzést ad otthonunk hőmérsékletéről, a ClimaStar fűtőtestek állapotáról és szükség esetén beavatkozást tesz lehetővé. A fűtőtest termosztátja internet kapcsolat és távoli elérés nélkül is programozható a helyszínen, így mindig teljes értékű fűtést biztosít az ingatlanban. Ívelt Dual-Kherr szilícium hőtároló elem A domború Dual Kherr előlapnak köszönhetően a hősugárzás szélesebb szögben tud megvalósulni, mint a hagyományos sík fűtőtestek esetén. Dual Kherr szabadalmaztatott szilícium kerámia hőtároló elemekre élettartam garanciát biztosít a gyártó. - Kemény és ellenálló anyagból készül: A Mohs keménységi skálán 10/9-es keménység (10-es a gyémánt) - 75%-os hőtároló képesség, amely minden más rendszernél magasabb - Dual Kherr elemek szilícium és alumínium oxid felhasználásával készülnek egyesítve a szilícium kiváló hőtároló és az alumínium átlag feletti hővezető tulajdonságainak előnyeit. - Ezáltal tudjuk garantálni a kimagasló hőtároló és hősugárzó hatást is a konvekciós fűtés mellett.

Az egyszerűbb és gyorsabb beállításhoz a készülékhez WiFi USB vásárolható, mely vezeték nélkül, alkalmazáson keresztül teszi könnyebbé a termék beállítását, irányítását. A csomagolás nem tartalmazza a WIFI USB-t, külön vásárolható meg: https://www.nadland.hu/climastar-wifi-usb/

Jellemzők

Rendelhető Igen
Teljesítmény 1000 W
Befűthető légtér 29 m³
Áramfelvétel (A) 4,35
Érintésvédelmi osztály IP 24
Magasság (cm) 60
Hosszúság (cm) 60
Vezérlés WIFI
Használat helye Beltér
Felszerelhetőség Oldalfalra
Szin Silex dark
Jótállás 5 év
Kiszerelési egység db