Login

Register

Login

Register

Beltéri termosztátok és érzékelők

//Beltéri termosztátok és érzékelők
Beltéri termosztátok és érzékelők2017-07-04T11:45:27+00:00

A Comfort Heat fűtőkábelek és fűtőszőnyegek optimális működéséhez megfelelő termosztátokra van szükség. Az elektromos padlófűtés rendszerekhez a hagyományos szobatermosztátoktól eltérően speciális termosztátok kellenek. A Comfort Heat beltéri termosztátjainak mindegyike padlószenzorral rendelkezik, közvetlenül a padló hőmérsékletét méri, így elkerülhető a padlóburkolat túlmelegedése.

További sajátossága, hogy a hagyományos termosztátokkal ellentétben nem gyengeáramról működik, ezért nem szükséges külön teljesítménykapcsoló az üzemeltetéséhez, hanem közvetlenül ráköthető a 230V-os hálózatra a fűtőkábelek elé.

A C101-es típus közvetlenül a falra szerelhető, míg a többi termosztát a villanykapcsolókhoz és konnektorokhoz használt sztenderd süllyesztett szerelődobozokba építhető.

A C510T és C511T programozható típusok nem csupán egyetlen hőmérséklet beállítására képesek, hanem be lehet őket programozni egy hetes ciklusban a különböző napszakokban igényelt hőmérsékletekre a család életritmusa szerint.

Termékválaszték: Termosztátok beltéri használatra