Login

Register

Login

Register

Elektromos fűtés beltérre

/Elektromos fűtés beltérre
Elektromos fűtés beltérre2017-07-04T11:45:27+00:00
Adax elektromos fűtőpanelok

Adax elektromos fűtőpanelek

A norvég Adax fali fűtőpanel konvekciós elven melegíti fel a helyiség levegőjét. Gazdaságos működését a különleges fémötvözetből készült, nagy felületű fűtőelem, valamint a precíz termosztátok biztosítják. Ezen felül alacsony bekerülési költsége és rendkívüli megbízhatósága (5 év gyári garancia) teszik az egyik legnépszerűbb elektromos fűtési rendszerré.

Részletek
Comfort Heat elektromos fűtőkábel

Comfortheat elektromos padlófűtés

A padlófűtés nagy előnye, hogy az alulról jövő hő miatt nagyon jó a hő eloszlás, ezért a hőérzet már alacsonyabb hőfokon is kellemes, így jelentős megtakarítás érhető el vele. A fűtőkábelek csupán néhány milliméter vastagok, ezért szinte bárhová beépíthetőek. Lerakódások, mozgó, kopó alkatrészek hiányában karbantartási költsége nincs, élettartama évtizedekben mérhető.

Részletek
Infratemp infrapanelok

Mennyezeti infrapanelek

3 m-nél nagyobb belmagasság esetén célszerű infravörös fűtőpanelekben gondolkodni. Levegőt fűtő berendezéseknél nagy lehet a hőmérséklet különbség a padló és a mennyezet között, és a felfűtés is tovább tarthat. Az infrapanelek a sugarak útjába eső tárgyakat melegítik, ezek adják át a hőt a levegőnek, így jobb hőeloszlást biztosítanak ilyen esetben.

Részletek
Master ipari fűtés

Master ipari fűtés

A Master hőlégfúvók és hősugárzók nagyon sokféle területen alkalmazhatóak, ahol nagy légterek hatékony felfűtésére van szükség. Nagy teljesítményüknek és strapabíró kialakításuknak köszönhetően kiválóan helytállnak építkezéseken, ipari létesítményekben, csarnokokban, mezőgazdasági épületekben és más nagy légterű helyeken egyaránt.

Részletek