Login

Register

Login

Register

ADAX CLEA fűtőpanelek üveg előlappal

///ADAX CLEA fűtőpanelek üveg előlappal
ADAX CLEA fűtőpanelek üveg előlappal2017-07-04T11:45:27+00:00

A Clea az Adax új exkluzív üveg előlapos elektromos radiátora. Az Adax büszke rá, hogy magas minőségű és magas esztétikai értékű termékeket állít elő és fejleszt folyamatosan. Ez alól a Clea sem kivétel. A tükörfényes edzett üveg fűtőtestek egyedi hangulatot és eleganciát visznek otthonába.

A Clea szép, stílusos és elegáns. A Clea-t azok számára tervezték, akik nem elégszenek meg a középszerű dizájnnal és szeretnének valami különlegeset az otthonukba. A magas minőség mind a fekete, mind a fehér edzett üveg felületen, mind pedig a rozsdamentes felfüggesztések kialakításán tükröződik. A Clea az Adaxtól megszokott biztonságosan alacsony felületi hőmérséklettel üzemel, ezért kisgyermekek, vagy háziállatok mellett is gond nélkül használható.

 A Clea-t digitális programozható termosztáttal szállítjuk Önnek, hogy tetszés szerint előre beállíthassa az adott napszakban kívánt hőmérsékletet.

A Clea kompatibilis az okos telefonról vezérelhető ADAX set termosztáttal, amivel bárhonnan azonnal lekérdezheti, vagy módosíthatja a fűtési rendszer beállításait.

ADAX Clea Energiatakarékos fűtőpanelek

Segítségre van szüksége a választáshoz?

 

Az ADAX árajánlat kalkulátor segít Önnek kiszámolni, milyen fűtőtestekre van szüksége szobái fűtéséhez.

  • Már egy szoba esetén is megéri kitölteni.