Login

Register

Login

Register

Adax Kiegészítők

Adax Kiegészítők2017-07-04T11:45:27+00:00

Cipőszárító – ADAX ST3

Ismerős a jelenet?

Kiadós séta egy esős őszi napon, vagy egész délután át tartó játék a téli hóban? Ezek után bizony mindenki fázik és bőrig van ázva. Ekkor nyújtanak segítséget az ADAX praktikus cipőszárítói, melyek rövid idő alatt megszárítják és megmelegítik az átázott cipőket és ruhadarabokat.

Különösen ajánlott óvodás vagy kisiskolás gyermekeknek, sportolóknak, túrázóknak, szabadban dolgozóknak (vadászok, erdészek, mezőgazdasági dolgozók, stb.) és mindenkinek, akinek valaha problémát jelentettek téli időszakban az átázott cipők.

A berendezés rugalmas, műanyag gégecsöveken keresztül irányítja a mérsékelten meleg levegőt a cipők belsejébe, így teszi lehetővé a gyors és kíméletes szárítást.

Az ADAX ST3 digitális időzítővel (max. 180 perc), és túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, tehát folyamatos felügyelet nélkül is biztonságosan üzemeltethető. Halk és biztonságos működésével zavartalan, nyugodt pihenést biztosít felhasználója számára.

Egy ADAX ST3 cipőszárító egyszerre 2 pár cipő szárítására alkalmas, de használható korcsolyák, kesztyűk, sapkák, táskák stb. szárítására is.

ADAX Elektromos törölközőszárító

Az ADAX HKT alacsony fogyasztású, egyszerűen telepíthető, elektromos törölközőszárító. A vizes ruhák, törölközők rövid idő alatt megszáradnak a használatával. Fix telepítéskor fűtőrácsok 3 ponton rögzíthetőek. Amikor csak 2 konzolt használnak a telepítéskor, akkor a rácsok kihajthatóak. A csomag mindhárom rögzítő ponthoz tartalmazza a konzolt. A törölközőszárító IP44 érintésvédelmi osztályba tartozik, kifröccsenő víznek ellenáll. Mindegyik készülék 230V feszültségű hálózatról táplálható, villásdugóval felszerelt, billenő ki/be kapcsolóval ellátott. A fűtőrácsok maximális felületi hőmérséklete 55°C. A termékre 5év garanciát biztosít a gyártó

Törölköző és cipő szárító – ADAX THK2

Gyors, jó hatásfokkal működő elektromos fűtőrács. Jól szigetelt, biztonságos megoldás, magas szintű érintésvédelemmel akár szűk, párás fürdőszobákba is, hiszen a felhajtható rácsozattal helyet spórolhatunk vele. Vízlepergető felülete révén alkalmas törülközők szárítására, de akár a bejárathoz szerelve a vizes bakancsokat is tehetünk rá.

Segítségre van szüksége a választáshoz?

 

Az ADAX árajánlat kalkulátor segít Önnek kiszámolni, milyen fűtőtestekre van szüksége szobái fűtéséhez.

  • Már egy szoba esetén is megéri kitölteni.