Login

Register

Login

Register

Comfort heat kültéri megoldások

Comfort heat kültéri megoldások2017-07-04T11:45:27+00:00

Akassza szögre a hólapátját

A Comfort Heat-tel a járdák, lépcsők, kocsibeállók, ereszcsatornák és vízvezetékek hó- és fagymentesítése többé nem lehetetlen. Intelligens érzékelőinek köszönhetően a rendszer automatikusan bekapcsol, amikor havazást, vagy jegesedést érzékel, feleslegesen viszont sohasem üzemel.

A Comfort Heat leveszi Önről a fagykárok, a hólapátolás, valamint a balesetek lehetőségének a terhét, miközben Önnek egy gombot sem kell megnyomnia.

Termék választék

Hó- és fagymentesítés fűtőkábelekkel

Talán Önnel is előfordult már, hogy télen a hirtelen leszakadó nagy mennyiségű hó, vagy egy gyorsan érkező fagyhullám miatt életveszélyessé vált a járdája, lépcsője, terasza, vagy kocsibeállója. Az erőteljes jegesedést legtöbbször csak vegyszerekkel, vagy éles szerszámokkal lehet feltörni, amelyek nem feltétlenül tesznek jót a környezetnek, illetve a burkolatnak.

Éppen emiatt kezdték el kifejleszteni a ’90-es években azokat az elektromos fűtőkábel rendszereket, amelyek a burkolat alá, vagy az ereszcsatornába beépítve képesek meggátolni a jegesedést, jégcsap képződést.

A fűtőkábelek használatával a járdák, lépcsők, kocsibeállók zord időben is fagymentesek maradnak, gyorsan felszáradnak, ezáltal elkerülhetőek a jegesedés, vagy jégcsap zuhanás miatti balesetek, valamint a fagykárok is megelőzhetőek.

Termék választék

A Comfort Heat fűtőkábel rendszerei automatikusan működnek

A Comfort Heat speciális kültéri érzékelői és termosztájai a környezet hőmérsékletéből és nedvességtartalmából képesek kiszámítani, hogy mikor kell a rendszernek üzemelnie, és mikor nem. Így Önnek nem kell mást tennie, mint telepítéskor megadni a kívánt beállításokat, és onnantól kezdve a rendszer teljesen automatikusan üzemel.

A könnyen belátható, hogy hosszú távon a Comfort Heat fűtőkábel rendszereinek telepítési és üzemeltetési költségei könnyen kedvezőbbek lehetnek a folyamatos sózás és hólapátolás költségeinél. Ezen felül a fagy okozta károk kijavításának a költségei sem merülnek fel többé!

Termék választék

Bármilyen burkolat esetén használható

A Comfort Heat fagymentesítő fűtőkábel rendszerei használhatóak beton, aszfalt és járólap burkolat alá lefektetve, vagyis a legtöbb általánosan használat burkolat esetén. Telepíthetőek parkolóhelyek, kocsibeállók, lépcsők, járdák, teraszok, rakodóhelyek és hidak burkolata alá egyaránt.

Termék választék

Csövek, vízvezetékek fagyvédelme

A fagy könnyen kárt tehet a nem megfelelően, vagy egyáltalán nem szigetelt vízvezetékekben. Az ilyen csövek nem bírják el a fagypont alatti hőmérsékletet, így a bennük levő folyadék megfagy, ami miatt a csövek is károsodhatnak.

Milyen bosszantó tud lenni, ha nem jut az ember vízhez a befagyott vízvezetékek miatt!

Ami viszont még ennél is sokkal rosszabb, hogy amikor a befagyott csövek kiengednek, a fagy által okozott károk miatt folyamatosan szivárog belőlük a víz.

A Comfort Heat csővezeték fűtése a fent említett problémákra egy új, és minden eddiginél kényelmesebb megoldást kínál, az önszabályozó fűtőkábeleket.

Termék választék