info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Elektromos fűtőpanel - Adax NEO NL ezüst 1200 W

Normál ár: 91 900 Ft

Special Price 74 925 Ft
(74 925 Ft /db)

Szállítási díj: Ingyenes!
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap

5 év garancia Energiatakarékos ErP Ready EU-ban készült Programozható

Szeretnéd, ha villanyszerelők szerelnék fel a készüléket?
Kattintson ide és kérj ajánlatot szekembereinktől.

Kiterjesztett garancia
db

Költséghatékony, megbízható norvég fűtőpanel, beépített digitális termosztáttal, keskeny, 20 cm-es magassággal.

Teljes leírás

Termék leírás


Az Adax Neo egyesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket.  A digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo az egyik leggazdaságosabb és emelett legstabilabb üzemeltetést biztosítja.

Az Adax Neo NL sorozat 20 cm-es magassággal, 4 féle fűtésteljesítménnyel (600-1200W), 4 féle színválasztékban érhető el (piros, fehér, fekete, ezüst).

Az Adax Neo fűtőpanel konvekciós elven melegítí fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerlve érhetünk el. Ilyenkor egy "hőfüggöny" keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad.

Az Adax fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

A  precíz elektronikus vezérlésnek köszönhetően a kívánt hőmérséklet elérése után a fűtőpanel óránkénti fogyasztása általánosságban a fűtésteljesítmény harmadának megfelelő kWh. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fűtőtest nem veszi fel a teljesítménye maximumának megfelelő áramot, hanem azt, hogy a digitális termosztát, mely méri a fűtendő helyiség hőmérsékletét csak akkor kapcsol be, ha a szoba hőfoka a beállított érték alá süllyed.

Az Adax Neo termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza. A két hőmérséklet (komfort és takarék) beállításával akár 25%-os energiamegtakarítás is elérhető.

Felszerelésnél figyeljünk arra, hogy a  kezelőgombok a minden esetben a panel jobb oldalán, rejtve helyezkednek el. Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat.

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető.

A gazdaságos működés 3m-es maximális belmagasságnál garantált.

5 év teljes körű garancia.

A készülék használati utasítása letölthető itt: Adax NEO használati útmutató

Jellemzők

Rendelhető Igen
Teljesítmény 1200 W
Befűthető alapterület (A megadott számok tájékoztató jellegűek) 13 m²
Befűthető légtér 34 m³
Áramfelvétel (A) 5,2 A
Érintésvédelmi osztály IP 20
Szélesség (cm) 1450 mm
Magasság (cm) 200 mm
Vezérlés Programozható termosztát
Használat helye beltéren
Felszerelhetőség oldalfalra
Szin Ezüst
Jótállás 5 év
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek