info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Elektromos fűtőpanel - Adax VP 1120 KTP 2000 W tartólábbal

52 900 Ft
(52 900 Ft /db)

Szállítási díj: Ingyenes!
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap

db

Költséghatékony, megbízható norvég fűtőpanel, beépített mechanikus termosztáttal, 42 cm-es magassággal.

A termék tartólábbal érkezik, a fali konzolt külön tudja megvásárolni.

Teljes leírás

Termék leírás


Az Adax VP11 ideális választás azok számára, akik ízléses, helytakarékos, és költséghatékony elektromos fűtési megoldást keresnek. A VP11 fűtőpanel megnövelt magassága és csökkentett szélessége révén a keskenyebb falfelületeken is kényelmesen elfér.

 Az Adax VP 11 KT sorozat 42 cm-es magassággal, 7 féle fűtésteljesítménnyel (500-2500W), beépített mechanikus termosztáttal, fehér színben kapható.

A VP 11-es sorozat a dupla szigetelésének köszönhetően (szigetelés: 2. osztály) régi elektromos vezetékekkel rendelkező lakásokban is biztonságosan üzemeltethető.

Az Adax VP 11-es fűtőpanel konvekciós elven melegítí fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerlve érhetünk el. Ilyenkor egy "hőfüggöny" keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad.

Az Adax fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

A mechanikus termosztáttal felszerelt KT típusok nem pontos hőfok, hanem minimum, maximum és comfort hőmérséklet beállítást tesznek lehetővé. Ezért ezeket a paneleket elsősorban olyan helyiségek, pl műhely, garázs, stb. fűtésére ajánljuk, ahol csak időszakosan tartózkodunk, ezért nem szükséges a pontos hőfok beállíthatóság.

Felszerelésnél figyeljünk arra, hogy a minimum, maximum és comfort hőmérséklettel skálázott kezelőgomb  minden esetben a panel jobb oldalán helyezkedik el.

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető.

A gazdaságos működés 3m-es maximális belmagasságnál garantált.

5 év teljes körű garancia.

Jellemzők

Teljesítmény 2000 W
Befűthető alapterület (A megadott számok tájékoztató jellegűek) 21 m²
Befűthető légtér 57 m³
Áramfelvétel (A) 8,7 A
Érintésvédelmi osztály IP 20
Szélesség (cm) 950 mm
Magasság (cm) 420 mm
Vezérlés Mechanikus termosztát
Tartozék Tartóláb
Használat helye beltéren
Felszerelhetőség tartólábra, oldalfalra
Szin Fehér
Garancia 5 év
Kiszerelési egység db