info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Elektromos fűtőpanel - Adax VP 1125 KET 2500 W

Normál ár: 61 900 Ft

Special Price 58 799 Ft
(58 799 Ft /db)

Szállítási díj: Ingyenes!
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap

db

Költséghatékony, megbízható norvég fűtőpanel, beépített elektronikus termosztáttal, 42 cm-es magassággal.

Teljes leírás

Leírás


Az Adax VP11 ideális választás azok számára, akik ízléses, helytakarékos, és költséghatékony elektromos fűtési megoldást keresnek. A VP11 fűtőpanel megnövelt magassága és csökkentett szélessége révén a keskenyebb falfelületeken is kényelmesen elfér.

 Az Adax VP 11 KET sorozat 42 cm-es magassággal, 7 féle fűtésteljesítménnyel (500-2500W), beépített elektronikus termosztáttal, fehér színben kapható.

A VP 11-es sorozat a dupla szigetelésének köszönhetően (szigetelés: 2. osztály) régi elektromos vezetékekkel rendelkező lakásokban is biztonságosan üzemeltethető.

Az Adax VP 11-es fűtőpanel konvekciós elven melegítí fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerlve érhetünk el. Ilyenkor egy "hőfüggöny" keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad.

Az Adax fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

A  precíz elektronikus vezérlésnek köszönhetően a kívánt hőmérséklet elérése után a fűtőpanel óránkénti fogyasztása általánosságban a fűtésteljesítmény harmadának megfelelő kWh. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fűtőtest nem veszi fel a teljesítménye maximumának megfelelő áramot, hanem azt, hogy az elektronikus termosztát, mely méri a fűtendő helyiség hőmérsékletét csak akkor kapcsol be, ha a szoba hőfoka a beállított érték alá süllyed.

Felszerelésnél figyeljünk arra, hogy a  hőfokszabályozóval felszerelt kezelőgomb  minden esetben a panel jobb oldalán helyezkedik el.

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető.

A gazdaságos működés 3m-es maximális belmagasságnál garantált.

5 év teljes körű garancia.

Jellemzők

Teljesítmény 2500 W
Befűthető alapterület 26 m²
Befűthető légtér 71 m³
Áramfelvétel (A) 11 A
Érintésvédelmi osztály IP 24
Szélesség (cm) 1175 mm
Magasság (cm) 420 mm
Vezérlés Elektronikus termosztát
Használat helye beltéren
Felszerelhetőség oldalfalra
Szin Fehér
Garancia 5 év
Kiszerelési egység db