info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Kivitelezés

Szeretnéd, ha villanyszerelők szerelnék fel fűtőkészülékedet? Vagy szeretnéd, ha profi szakemberek telepítenék a ComfortHeat elektromos fűtőkábeleket? Akkor, kérj ajánlatot kivitelezésre az alábbi űrlap kitöltésével!

Kivitelezéssel foglalkozó leányvállalatunkkal (Nordinova Energy Kft.) együtt már több, mint 10 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött örömmel és gördülékenyen tervezzük meg és kivitelezzük házad elektromos fűtését. Emellett rajtunk keresztül akár a nullás villany-, és fűtésszámlát is elérheted, hisz már több éve foglalkozunk napelem rendszerek telepítésével és tervezésével. Természetesen, minden szükséges papírmunkát elvégezünk áramszolgáltatód felé is, így neked csak a start pisztolyt kell elsütnöd.

Mit nyersz ezzel?

  • Nagyobb projekt esetén a termékekből olyan kedvezményeket kaphatsz, amit máshol nem.
  • Szakemberek áltál kalkulált, a szobák fűtéséhez elengedhetetlenül szükséges teljesítménnyel, a legkomfortosabb és leggazdaságosabb eredmény érhető el.
  • A fűtőtestek felszerelése mindig veled egyeztetve a szoba legmegfelelőbb pontjába történik, így elérve a fűtőtest optimális működését, ami hosszabb élettartamot és gazdaságosabb működést eredményez.
  • Elektromos padlófűtés telepítése esetén a tervezést és a telepítést is végig visszük. Akár felújítás során is telepíthető az újra burkolás előtt. Neked már csak élvezned kell az elektromos padlófűtés előnyeit.
  • Ha kéred, napelem telepítésére is adunk árat, így két legyet ütsz egy csapásra.
  • Ami fontos: Ha megadod a szükséges adatokat, akkor az előzetes árajánlat teljesen ingyenes és nem vagy vele semmire kötelezve. Helyszíni felmérés esetén pedig a kiszállás díját ajándékba kapod a megrendelésed pillanatában.

Ne halogasd, töltsd ki az alábbi űrlapot és néhány munkanapon belül küldjük is az ingyenes árajánlatot vagy ha további egyeztetés szükséges, keresünk telefonon.

Ingatlan adatai és érdeklődési kör


[Maximális fájlméret: 10MB]
[Nagyobb méretű, vagy több fájlt az iroda@nordinova.hu címre küldjön!]

Érdeklődési kör