info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Rólunk

www.fut.hu a megbízható elektromos fűtési megoldások szállítója lakossági és ipari felhasználásra, 2009 óta.

A weboldal mögött a korábban elsősorban kerti és játszótéri termékeiről ismert, 100%-ban magyar tulajdonú Nádland Kft. áll. Az elektromos fűtéseket a 2000-es évek elején kiegészítő termékkörként vettük fel a kínálatunkba. 2008 év végén jött a fordulat, amikor a norvég Adax gyárral megtörtént az első kapcsolatfelvétel. 2009-re sikerült tető alá hozni a megállapodást, így az Adax bizonyos termékvonalainak kizárólagos forgalmazójává váltunk.

Ezt követően döntöttünk úgy, hogy a Nádland kerti-játszóteres vonalától elkülönülten egy dedikált szakértői elektromos fűtés weboldalt hozunk létre, ez lett a fut.hu.

Ezek után 2011-ben kezdtük el a ComfortHeat elektromos fűtőkábelek forgalmazását. Az UlicaSolar napelemeket 2013-tól importáljuk és forgalmazzuk. Ezekhez csatlakoztak a Dual-Kherr technológiával rendelkező Climastar fűtőtestek 2018-ban.

Az Adax sikeres piacra lépése után újabb megállapodások születtek a Comfort Heat fűtőkábelek hazai forgalmazására. Ezen kívül néhány kiváló hazai partnerünk jóvoltából egyéb elektromos fűtési megoldások viszonteladójaként is tevékenykedünk.

Nagy öröm számunkra, hogy az elmúlt évek során a legkülönbözőbb emberek, cégek és szervezetek szavaztak bizalmat nekünk. Így a fut.hu elektromos fűtései adnak meleget többek között az Audi győri irodaházában, a Borsodchem üzemeiben és irodáiban, az ásotthalmi határátkelő mosdóiban, a K&K Hotel Opera szobáiban, a TVK területén levő irodákban és étkezdében, a MOL bizonyos létesítményeiben és rengeteg magánszemély otthonában.

Az értékesítés mellett nagy hangsúlyt teszünk a tájékoztatásra, ezért rendszeresen tartunk előadásokat, jelentetünk meg cikkeket és készítünk információs videókat az elektromos fűtés és megújuló energiák témakörében.

Központi bemutatótermünkben a legtöbb általunk forgalmazott készüléket megtekinthetővé és működés közben kipróbálhatóvá tettük, hogy ezáltal is megkönnyítsük Ön számára az eligazodást a különböző termékek között.

Ha szeretne szakértői tanácsot kapni elektromos fűtési rendszere megvalósításához, legyen szó akár egyetlen készülékről, vagy egy komplett irodaház fűtéséről, látogasson el bemutatótermünkbe, vagy forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz.

Csapatunk

Bényi Tibor
Fűtéstechnikai tanácsadó, kiskereskedelem
A fut.hu weboldal házigazdája, a jó minőségű elektromos fűtési megoldások meggyőződéses propagátora.

Szász János
nagykereskedelem
Információs videóink előadója. A szerviz és a nagykereskedelmi vonal vezetője.

Rajtuk kívül a Nádland teljes értékesítői csapata felkészülten áll az Ön rendelkezésére személyesen üzleteinkben, telefonos vagy e-mailen történő megkeresés esetén egyaránt.

Elektromos fűtésről szóló előadásainkat hallhatták már a Kutatók éjszakáján, a THT társasházi közös képviselőknek szóló országos rendezvényein, és a CEP tiszta energia és passzívház expón is, cikkeink megjelentek számos ismert szakmai és közéleti portálon, illetve nyomtatott magazinokban is. Pl.: Villanyszerelők Lapja és a VGF szaklap