Login

Register

Login

Register

Tansun Limited hősugárzó

/Tansun Limited hősugárzó
Tansun Limited hősugárzó2017-10-13T07:40:33+00:00

A Tansun kezdete és sikerei:

Nagy örömünkre szolgált, hogy leányvállalatunk segítségével elsőként forgalomba tudtuk hozni a Tansun Limited termékeket Magyarországon. A Tansun az infra hősugárzók mai napig vezető cége, melyet 1982-ben alapított Pete Rana, és kezdte meg a világon az első infravörös hősugárzók gyártását. A cég a kezdetektől fogva mind a mai napig az angliai West Bronwichban található üzemében gyártja, és több, mint 50 országba juttatja el kész termékeit.

A Tansun cég fajsúlyát jól jelzi, hogy üzletemberként Pete Rana az elmúlt évtizedekben olyannyira sikeresen hozzájárult Anglia hírnevének öregbítéséhez, hogy a királynő 2003-ban a Brit Birodalom Rendjének tagjává választotta.

A Tansun ipari, kereskedelmi és magán felhasználásra egyaránt gyárt infravörös hősugárzókat. Így mára számos ipari- és sportlétesítmény, étterem, szálloda, és családi ház van felszerelve Tansun hősugárzókkal. A cég több, mint 50 országba exportál és ügyfelei, illetve referenciái között szerepel többek között a Coca-Cola, a Heathrow repülőtér, a tenisz Davis kupa, valamint az Angliát Franciaországgal összekötő Csalagút is.

Miért válassza a Tansun termékeit?

A Tansun volt a világon az első cég, amely olyan hősugárzót kezdett gyártani, ami rövidhullámú infravörös sugarak alkalmazásával azonnali hőt ad, és ez a hősugárzás pontosan oda irányítható, ahol szükség van rá. A fűtés hatékonyságát növeli a különlegesen tervezett parabola hőtükör, valamint a prémium fűtőelemek használata. A Tansun cég több évtizedes tapasztalattal bíró mérnökei szerint ez a kültéri fűtés leghatékonyabb módja, hiszen az energiafelhasználás 96%-át közvetlen hősugárzásra tudja fordítani.

Ha már teraszfűtés, illetve kültéri fűtés a szóban forgó termék, akkor nem feledkezhetünk meg a víz- és időjárásállóságról sem. Nos, ha valaki, akkor az angolok biztosan tudják mit jelent az esős idő, így a ködös Albionból származó hősugárzók IP55-ös szigetelésüknek köszönhetően természetesen akár szakadó esőben is biztonságosan használhatók, alumínium és acél felhasználásával készült házuk pedig magas szintű korrózióvédelemmel rendelkezik.

Akárhol használható: magánházak kül- vagy belterén. Éttermek teraszán vagy akár bent asztalok fölé helyezve. De akár szállodákban medencék fölé, vagy kint a teraszra felszerelve, hogy az emberek akár hidegben is hosszasan kiülhessenek a tájat nézve, kávézgatva. Akár a futball stadionokban a lelátókra irányítva. De még sok-sok lehetőséget kínál az állítható dőlésszögű fej, melyet egyszerűen csak a csavar megfelelő meghúzásával szabályozhat.

Felhasználási ötletek: