info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

MensaHeating teraszfűtés

Mensa Heating: élvezze a teraszon töltött időt az átmeneti évszakokban is, óránként mindössze 20 Ft-ért.

A Mensa Heating infravörös kültéri fűtőberendezés gyakorlatilag a feje tetejére állította az egész teraszfűtés iparágat. Hogy miért? Nos, mert szakított az összes olyan kompromisszummal, amelyek a teraszfűtést esetlenné, kényelmetlenné, és gazdaságtalanná tették.

Az eredmény: asztal alá telepíthető, szuper biztonságos és hihetetlenül takarékos berendezések.
Vegyük sorra a legfőbb jellemzőket!

  • Mivel hűvös időben üldögélve az ember alulról kezd el fázni, ezért a MesnaHeating a lábat fűti, így kihasználva a keringés általi természetes hőáramlást a szervezetben.
  • A másik fontos tulajdonsága, hogy nem a levegőt melegíti, hanem infravörös technológiával a sugarak útjába eső testeket, így a hő nem vész kárba.
  • A fenti két tényező miatt a MensaHeating viszonylag alacsony teljesítmény leadása mellett is nagyon hatékony, így olcsón üzemeltethető.
  • Az asztal alatt helyezhető el, így nem vesz el értékes helyet a teraszból.
  • Kényelmes: elektromos árammal működik, így csak be kell dugni a konnektorba. Nincs szükség a gázpalackok cseréjére, ráadásul nem keletkezik kellemetlen szag sem az égés miatt, mint a gázgombák esetében.
  • Felülete érintés védett és vízálló így kisgyermekek és kisállatok jelenléte esetén is biztonságos.
  • A MensaHeating rövidhullámú kvarc technológiájának köszönhetően az elektromos áram 92%-át hővé alakítja, és azonnali meleget ad, így nem kell percekig várni, mire eléri az üzemi hőmérsékletét.

Dán formaterv: A MensaHeating termékeket a híres dán formatervező, Mikael Mammen tervezi. Ezen felül is a MensaHeatinghez kapcsolódó minden technológiai és termékfejlesztés Dániában történik.

A bemutatása óta eltelt rövid idő alatt a Mensaheating Nyugat-Európában és Észak-Amerikában is már számtalan család számára tette kellemesebbé a szabadban elköltött közös étkezéseket, összejöveteleket.

És nem túl drágák ezek a készülékek?

Ha Ön hosszú távra gondolkodik, akkor érdemes átgondolni a megtérülés idejét is. Készítettünk Önnek egy összehasonlítást egy darab gázgomba és két darab Mensaheating Imus fűtőberendezés bekerülési és üzemeltetési költségeiről. (Az árakat kerekítve használtuk az egyszerűség kedvéért):

Egy gázgomba körülbelül 4-6 ember számára ad elegendő meleget. Ehhez Mensa Heating Omnisból két darabra van szükség.

Középkategóriás gázgomba ára:
55000 Ft
2 db Mensaheating Imus ára:
70000 Ft

A kettő közötti különbség
15 000 Ft

1 db Gázgomba fogyasztása:
kb. 200 Ft/óra
2 db Omnis fogyasztása (1,1 kW):
kb. 40 Ft/óra

A kettő közötti különbség
kb. 160 Ft/óraA kettőt elosztva azt láthatjuk, hogy a további előnyeitől eltekintve, szigorúan pénzügyileg nézve a Mensaheating Omnis ára kevesebb, mint 100 óra használat után megtérül a gázgombához képes, nem beszélve arról, hogy megkímélhetjük magunkat a palackok cserélgetésétől, valamint a gáz használatával járó egyéb kellemetlenségektől is, ráadásul, mivel az asztal alá helyezhető ezért még értékes helyet sem vesz el a teraszból.


Az első kötelező szerviz: 20 év múlva

Ha Ön a fent leírtaknál kevesebbet fogja használni a készüléket, akkor is érdemes figyelembe venni, hogy az infrafűtések izzóinak élettartama legalább 5000 óra. Ez átlagos használat mellett is valamivel több, mint 20 évet jelent, ami alatt pedig sokszorosan behozza az árát.

Arról nem is beszélve, hogy 20 évig egy forintot sem kell költenie karbantartásra.

Kisebb villanyszámla – jobb lelkiismerettel

Nem mellékes szempont az sem, hogy a MensaHeating alacsony fogyasztása és kimagasló hatékonysága minden alternatív megoldásnál jóval kisebb káros anyag kibocsátással jár. Az izzó 5000 órás élettartama alatt 45000 kWh-val kevesebb energiát használ el a gázgombákhoz képest, és 6000 kWh-val kevesebbet a hagyományos, felülről sugárzó infrafűtésekhez képest.

A Mensaheating választásával tehát Ön hozzájárul környezetünk fenntarthatóságához, és jobb lelkiismerettel élvezheti a hősugárzók által nyújtott kellemes meleget.

Tetszik a termék, de még vannak kérdései? Nézze meg a részletes leírásokat és a termékvideókat az egyes típusok aloldalán, vagy keresse szakértőinket elérhetőségeink bármelyikén.
Nem található termék a megadott feltételekkel.