Login

Register

Login

Register

Adax elektromos fűtőpanel – NEO NL2 800 W

Adax elektromos fűtőpanel – NEO NL2 800 W

73 000 Ft

Adax elektromos fűtőpanel – NEO NL2 800 W

  • Magasság: 210 mm
  • Digitális programozható termosztát
  • Energiatakarékos működés
  • Hálózati csatlakozóval
  • Védelmi o. IP24
  • 5 év garancia
  • Norvég minőség és dizájn

Leírás

A Neo NL2 az ADAX-nál megszokott gazdaságos üzemeltetést biztosítja speciális fémötvözetből készült, nagy hőleadó felülettel rendelkező fűtőelemének és a minden eddiginél precízebb vezérlésének köszönhetően.

Amennyiben a fűtőpanelt nincs lehetőség a falra rögzíten, ez esetben például a fal mellett, a földön kaphat helyet. Úgy tervezték meg, hogy teljes szabadságot biztosítson Önnek az elhelyezés tekintetében. Mind az előlapja, mind pedig a hátoldala a NEO-ra jellemző esztétikus dizájnt kapott, így akár a szoba közepére, vagy egy tükör elé is elhelyezhető. A helyiség tulajdonságaitól függően rögzíthető a falra, vagy akár a padlóra is állítható.

A NEO2 beépített programozható termosztáttal rendelkezik, ami által egy hetes ciklusban egyszerűen előre beállíthatóak a nappali és éjszakai takarék, illetve komfort hőmérsékletek.

A kifröccsenő víz ellen védett, így nem csak nappaliban vagy hálószobában, hanem fürdőszobában, mosókonyhában és más vizes helyiségekben is használható.

Felületi hőmérséklete legfeljebb 75 °C, így nem okoz égési sérüléseket, a beépített túlmelegedés elleni védelem pedig meggátolja, hogy tűz keletkezzen.

További információk

Teljesítmény

800W

Hossz

1079

Magasság

210 mm

Védelmi o.

IP 24

Szín

Fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adax elektromos fűtőpanel – NEO NL2 800 W” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.