info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Adax kiegészítők

Cipőszárító – ADAX ST3

Kiadós séta egy esős őszi napon, vagy egész délután át tartó játék a téli hóban? Ezek után bizony mindenki fázik és bőrig van ázva. Ekkor nyújtanak segítséget az ADAX praktikus cipőszárítói, melyek rövid idő alatt megszárítják és megmelegítik az átázott cipőket és ruhadarabokat.

Különösen ajánlott óvodás vagy kisiskolás gyermekeknek, sportolóknak, túrázóknak, szabadban dolgozóknak (vadászok, erdészek, mezőgazdasági dolgozók, stb.) és mindenkinek, akinek valaha problémát jelentettek téli időszakban az átázott cipők.


A berendezés rugalmas, műanyag gégecsöveken keresztül irányítja a mérsékelten meleg levegőt a cipők belsejébe, így teszi lehetővé a gyors és kíméletes szárítást.

Az ADAX ST3 digitális időzítővel (max. 180 perc), és túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, tehát folyamatos felügyelet nélkül is biztonságosan üzemeltethető. Halk és biztonságos működésével zavartalan, nyugodt pihenést biztosít felhasználója számára.

Egy ADAX ST3 cipőszárító egyszerre 2 pár cipő szárítására alkalmas, de használható korcsolyák, kesztyűk, sapkák, táskák stb. szárítására is.


Adax tartólábak

A tartólábat használva, nem kell lyukakat fúrnia a falba, hogy Adax fűtőpaneljét felhelyezhesse, elég az is, ha a fűtőpanelt, a konzollal együtt ráhelyezi. Így nemcsak a lyukak fúrását spórolja meg, hanem egy remekül hordozható hősugárzót kap, melyet lakása vagy háza bármely helységébe magával vihet.Adax kiegészítők