info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Adax Neo WiFi fűtőpanel


Adax Neo WiFi elektromos fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal: okos, korszerű, elegáns és takarékos fűtőtest a 21. század emberei számára.

Az Adax Neo WiFi a leghíresebb skandináv formatervező cég, a Hareide Designmill műhelyében készült, az Adax tapasztalt mérnökeivel együttműködésben. Letisztult formájának köszönhetően beleillik a legkülönbözőbb belső terek arculatába. Kezelése kényelmes és megbízható, ahogyan azt az Adax-tól megszokhattuk.


IP24 – kifröccsenő víz elleni védelem

Az IP24-es érintésvédelmi osztály (dupla szigetelés) lehetővé teszi, hogy a normál beltéri használat mellett vizes helyiségekben (pl. mosókonyha, fürdőszoba) is biztonságosan üzemeljenKényelmes, gazdaságos működés

A beépített, vezeték nélküli termosztát (WT) programozható, ami által egy hetes ciklusban egyszerűen előre beállíthatók a kívánt nappali és éjszakai hőmérsékletek, melyeket bármikor könnyen változtathat okostelefonon, tableten a mobilalkalmazáson keresztül, a világ bármely pontjáról.

A termosztát pontosan fenntartja a beállított hőmérsékletet, mely elengedhetetlen a kényelmes és gazdaságos működéshez. Az LCD kijelző mutatja az aktuális szobahőmérsékletet, melyet az okostelefonon, tableten az applikáción keresztül bármikor könnyen változtathatunk, ami kompatibilis a Windows, iOS, Android rendszerekkel is.

Az Adax Neo WiFi hagyományos 330 mm magas (Neo WiFi H), és extra vékony, 210 mm magas (Neo Wifi L) kivitelben kapható, ami kirakatok, nagy méretű portálüvegek esetén használható.

A készülék normál 230 V-os hálózatról üzemeltethető konnektorhoz csatlakoztatva, vagy direkt bekötéssel.
Az Adax Neo WiFi előnyei

Üzemeltethető mobiltelefon, tablet segítségével interneten keresztül közvetlenül a készülékhez kapcsolódva, így nyomon követheti az aktuális hőmérsékletet, működési állapotot a világ bármely pontjáról és szerkesztheti igény szerint a heti/napi beállításokat. Internetcsatlakozás nélkül elektromos termosztáttal fenntartja a manuálisan programozott hőmérsékleteket. Amint eléri azt, lekapcsol és ha úgy érzékeli, hogy csökkenni kezd a hőmérséklet, bekapcsol és szinten tart. Így akár 25% megtakarítás is elérhető vele!
Elhelyezés

Az Adax Neo WiFi-t fali rögzítésre alkalmas konzollal szállítjuk. Kiegészítő tartóláb vásárlásával (TFH, vagy P tartóláb) hordozható készülékké alakítható.


ADAX NEO WiFi H sorozat termékei

 


ADAX NEO WiFi L (alacsonyabb) sorozat termékei