info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Master ipari elektromos fűtések

Master elektromos hőlégbefúvók és infravörös hősugárzók

A Master Climate Solutions a világ első számú gyártója az ipari hősugárzók területén. Az első Master márkanéven készült ipari hősugárzót 1954-ben gyártották Ohio-ban. Azóta a cég globális vállalattá nőtte ki magát, a gyártás székhelyét pedig Európába – Olaszországba és Lengyelországba – helyezték át. A többi, mint 6 évtizedes múltra visszatekintő gyár készülékeinek tartóssága és strapabíró képessége mára legendássá vált.


A hatékonyság növelése érdekében a Master mérnökei folyamatosan dolgoznak minden egyes készülék tökéletesítésén, ezért a Master hősugárzók gyártásához felhasznált alkatrészek 90%-a egyedi tervezésű, kifejezetten a Master számára készített komponens.

Nem található termék a megadott feltételekkel.Elektromos hőlégbefúvók

A Master elektromos hőlégbefúvók szinte azonnal meleg érzetet biztosítanak, és csupán áramforrásra van szükség működtetésükhöz. Az energiafelhasználás csökkentése érdekében alacsony hőfokon üzemelnek, a hő átadását a nagy légszállítású, halkan működő ventilátorok végzik. Mivel nem zajlik égés, a melegítéshez nem használ el oxigént a légtérből, nem keletkezik füst, sem pára.

Légszárításra, festést, vakolást követően a legkézenfekvőbb választás. A berendezések fokozatmentes hőfokszabályzóval vannak ellátva, illetve 4 állású kapcsolóval lehet a ventilátorok teljesítményét kapcsolni (kivéve B18 ERP típus).

A megfelelő fűtőteljesítmény kiválasztásakor fontos figyelni arra, hogy csak a B 2 és 3.3 EPB típusok üzemeltethetőek 230V-ról, a nagyobb teljesítményű berendezéseknek 400V szükséges.

A MASTER elektromos hőlégbefúvók teljesen zárt, nem szellőztethető helyiségek fűtésére is biztonságosan alkalmasak.


Master infravörös hőlégfúvó választékunkElektromos infrasugárzók

A MASTER elektromos infravörös sugárzók azonnal meleg érzetet biztosítanak, és csupán áramforrásra van szükség üzemeltetésükhöz. Működésük teljesen hangtalan, hiszen nincsenek beépített ventilátorok, ezért a port sem kavarja fel a fűtött légtérben. Mivel nem zajlik égés, a melegítéshez nem használ el oxigént a légtérből, illetve nem keletkezik füst, sem pára.

A HALL 1500-as típus kivételével az összes berendezés fűtésteljesítménye szabályozható.

Műhelyek, munkaállomások, teraszok irányított fűtésére kiváló megoldás. A MASTER elektromos infravörös sugárzók teljesen zárt, nem szellőztethető helyiségek fűtésére is biztonságosan alkalmasak.


Párátlanító, léghűtő, ventillátor
Építőipar

A Master termékek fő célpiaca és alkalmazási területe az építőipar. A professzionális hőlégfúvókat számos helyen használják ebben az iparágban. Nagyon fontos szempont a megfelelő készülék kiválasztásánál a sokrétű alkalmazhatóság, a tartós kialakítás és a hatékony működés. A készülékek könnyen mozgathatóak, szállíthatóak és alacsony költséggel üzemelnek. Ezen tulajdonságaik miatt a Master hőlégfúvók nagyon elterjedtek az építkezéseken, a szakipari munkáknál és a kölcsönzőkben is.

A hőlégfúvók alapvető feladata a környezeti hőmérséklet emelése és a munkavégzés körülményeinek javítása hideg időben, de ezen kívül például falak, vagy burkolatok szárítására is kiválóak.


Gyártás és raktározás

A nagy gyártó- és raktárlétesítmények fűtése és szellőztetése általában nagyon drága, a hagyományos fűtőrendszerek kiépítése költséges, működésük ilyen helyeken nem elég gazdaságos. A Master hőlégfúvók gyorsan és hatékonyan fűtenek fel nagy légterű csarnokokat, üzemeket is. Folyamatosan szállítják az állandó hőmérsékletű meleg levegőt és így a szellőztetés feladatát is megoldják.


Műhelyek és szervizek

A Master termékek nagyon sokrétűen alkalmazhatóak műhelyekben és szervizekben is: szinte minden kisebb vagy nagyobb, termelő vagy szolgáltató cégnél szükség lehet rájuk. A gépek kompakt méretűek, gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, hatékonyan üzemeltethetőek. Gyakran használják őket például irodák, szervizek, üzletek, műhelyek, autómosók, kisebb üzemek területén is. Sok helyen csak időszakosan kellenek a munkakörülmények megfelelővé tételéhez vagy a termelési folyamatok által előírt feltételek biztosítására.


Mezőgazdaság

A mezőgazdaság körülményei speciális elvárásokat támasztanak az ott üzemelő gépekkel szemben. Az állattartás, a termények szárítása és tárolása például jelentős mennyiségű porral és egyéb szennyeződéssel terheli a hőlégfúvókat, ventilátorokat is. A mezőgazdasági létesítményekben előforduló agresszív gázok, folyadékok, tisztító- és fertőtlenítőszerek, vegyszerek is károsíthatják az általános használatra tervezett gépeket erősen korrodáló hatásuk miatt.

A tartós, strapabíró szerkezet és a Master gépek gyártásakor felhasznált kiváló minőségű alkatrészek biztosítják, hogy a készülékek gond nélkül működjenek hosszú évekig, ilyen extrém körülmények között is.


Rendezvények

A Master termékek a szórakoztatóipar segédberendezéseiként is igen elterjedtek. A hőlégfúvók hasznos eszközök a különböző események előkészítése és megrendezése során. TV felvételek, fotózások, koncertek, előadások alatt tökéletes megoldást nyújthatnak, mivel gyorsan telepíthetőek, beszerelést nem igényelnek. Ilyen alkalmaknál más fűtő vagy szellőzető rendszerek kiépítése legtöbbször nem megvalósítható, vagy gazdaságtalan lenne. A Master Climate Solutions kész megoldásokat kínál sátrak, termek fűtésére is.


Katasztrófahelyzetek

A Master termékpalettáján található számos olyan készülék is, amely azonnal, hatékonyan bevethető katasztrófahelyzetek vagy természeti csapások esetén a negatív hatások enyhítésére és a károk felszámolására. A hőlégfúvók segítségével gyorsan felfűthetőek a sátrak, menedékhelyek és az átvizesedett házak falainak kiszárítása azonnal megkezdhető. Az ipari célokra készült, nagyon hatékony gépek, nehéz körülmények között is kiválóan működnek. A Master készülékek használatával gyorsabbá és egyszerűbbé tehető az árvíz által okozott károk helyreállítása, a penészedés, gombásodás megakadályozása.