info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

CTACE-30 kéteres és CTACV-30 kültéri fűtőkábel

A Comfort Heat CTACE-30 fűtőkábelt kifejezetten szabadtéri használatra tervezték. UV álló szigetelésének és magas teljesítményének köszönhetően maximálisan alkalmas tetők, ereszcsatornák és ejtőcsövek hó- és jégmentesítésére, valamint kocsibeállók, járdák, hidak, lépcsők hóolvasztó rendszereinek kiépítésére. Építkezéseken is előszeretettel használják fagyott talaj felolvasztására.

A CTACE-30 egy kéteres fűtőkábel, 30W/m teljesítménnyel, dupla szigeteléssel, ónozott réz árnyékolással és emlékező alumínium szálerősítéssel, ami megkönnyíti a telepítést. A kábelek tartósságát a fluorpolimer belső szigetelés és az UV álló polipropilén külső szigetelés garantálja.


Telepítés

A CTACE-30 betonba vagy zúzottkő ágyba telepíthető közvetlenül a burkolat alá. Ha fagyott talaj felolvasztására szeretné használni, fektesse közvetlenül a talajra és takarja le kőzetgyapot szigeteléssel.

ETR2-1550, vagy ETO2-4550 kültéri termosztátok, valamint ETOG-55 talajszenzor vagy ETOR-55 tetőszenzor segítségével teljesen automata fagyvédelmi rendszer alakítható ki, ami a csapadék és fagyveszély együttes fennállásakor kapcsol be, feleslegesen viszont soha nem üzemel, így akár az éjszaka közepén leszakadó hó sem okozhat gondot a rendszer számára.


Műszaki adatok

Elektromos hálózat 230 V AC
Teljesítmény 30 W/m
Vastagság 6,2 mm
Csatlakozókábel hossza 3 m
Telepítéshez szükséges minimális hőmérséklet 5 °C
Maximális üzemi hőmérséklet 90 °C
Belső szigetelés Fluorpolimer (FEP)+(PEX)
Külső szigetelés Polipropilén (XLPE)
Hajlíthatóság a kábel átmérőjének 8-szorosa
Érintésvédelmi osztály IP67
Garancia 10 év


Comfort Heat CTACE-30 fűtőkábelek termékválasztéka