info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Heliosa infravörös teraszfűtések

Szűrés
Ár
 • 82 900 Ft 315 390 Ft

Szin
 1. Fehér
 2. Fekete
Teljesítmény
 1. 1300 W
 2. 1500 W
 3. 2000 W
Befűthető alapterület (A megadott számok tájékoztató jellegűek)
 1. 10 m²
 2. 12 m²
 3. 15 m²
Érintésvédelmi osztály
 1. IP 20
 2. IP X5
Vezérlés
 1. Teljesítménykapcsoló

Maximális teljesítmény az egyedülálló parabola hőtükörrel

A Heliosa hősugárzók rövidhullámú infravörös sugarak segítségével fűtenek. A készülék képes már a bekapcsolás pillanatában leadni a maximális teljesítményét, így Önnek nem kell hosszú percekig várni, míg az bemelegszik.

A kimagasló hatékonyság érdekében a Heliosa olasz tervezői egy egyedüli, szabadalmaztatott parabola formájú hőtükröt fejlesztettek ki. A computeres technológiával tervezett szimmetrikus parabola hőtükörnek köszönhetően a Heliosa hatékonysága 30%-kal magasabb a hasonló kategóriájú infrasugárzókénál.

Az IPX5-ös vagy IP25-ös, vízálló típusok eső és vízpermet ellen védett kivitelben készülnek, ezek akár fürdőszobába is felszerelhetőek, vagy fedetlen teraszokra, ahol nem megoldott az esőtől való védelem. A normál típusok felszerelését ezzel szemben csak fedett teraszokra javasoljuk.Változatos felszerelési lehetőségek

A Heliosa hősugárzókat leggyakrabban oldalfalra szokás felszerelni. Ez egy egyszerű és diszkrét módja az adott terület fűtéssel való ellátásának. A fali konzol minden egyes modell felszerelésére alkalmas. Ha valamiért nincs lehetőség a hősugárzókat falhoz rögzíteni, akkor a Heliosa kínálatában szereplő mobil állványok is kiváló és elegáns megoldást jelentenek. A harmadik lehetőség a napernyők, vagy vászontetők alá történő rögzítés. Ilyenkor speciálisan erre a célra kifejlesztett hősugárzók és kiegészítők használata szükséges.


InFraCaLor® infra izzók

Minden Heliosa hősugárzó külön erre a célra kifejlesztett Infracalor izzót tartalmaz. Ezek az izzók felelősek a hőtermelésért, és bocsátják ki magukból a jellegzetes vöröses fényt. A Heliosa vízálló infravörös izzói szabadalmi oltalom alatt állnak. Élettartamuk a használat körülményeitől függően akár több, mint 5000 óra (1-2 óra mindennapos használat esetén kb. 10 év).Rozsdamentes acél védőrács

A Heliosa hősugárzók rozsdamentes acél védőráccsal rendelkeznek, ami óvja a felhasználókat az égési sérülések lehetőségétől. A rozsdamentes szerkezet hosszú élettartamot szavatol akár szélsőséges időjárási körülmények között is.

A Heliosa hősugárzó előnyei összefoglalva

 • Azonnali hőt ad – pillanatok alatt bemelegszik
 • Irányított hősugarak – csak ott fűt, ahol szükséges
 • Tiszta – nincs égés, és kellemetlen szagok
 • Szeles helyen is használható
 • Akár 60% megtakarítás a gázgombákkal szemben
 • Minden készülék minősítéssel rendelkezik
 • Széles modellválaszték
 • Olasz formatervezés és gyártás


Heliosa teraszfűtés választékunk