info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Comfort Heat – magasabb komfort az Ön otthonában

Kellemesebb hőérzet, alacsonyabb fűtésszámla!


Szeretne Ön is egy olyan fürdőszobát, ahol a hideg reggeleken is kellemesen meleg a padló?

Képzeljen el egy fürdőszobát, ahol egy hátborzongatóan hideg téli reggelen is kellemesen meleg padlóval várja Önt! Ugye egész más így kezdeni a napot?

Az elektromos padlófűtés óriási előnye más megoldásokkal szemben, hogy az alulról jövő meleg miatt azonos hőérzethez már alacsonyabb hőmérséklet is elég. Ez Önnek magasabb komfort érzetet és alacsonyabb fűtésszámlát jelent.


12 érv a Comfort Heat fűtőkábelek és fűtőszőnyegek mellett

 • magas komfort érzet, akár hidegburkolaton is
 • egyenletes hő eloszlást biztosít
 • precízen szabályozható
 • gyorsan kiépíthető
 • nem foglal helyet az enteriőrben
 • kevesebb, mint 5 mm vastag
 • gyorsan felmelegíti a helyiséget
 • nincsenek mozgó, kopó alkatrészek
 • nem igényel karbantartást
 • nincs szükség külön cirkóra/kazánra
 • biztonságos – nincs tűzveszély
 • hosszú élettartam – 10 év garancia


Általános elektromos padlófűtés rendszerek

A Comfort Heat elektromos padlófűtés rendszer összetevői a fűtőkábelek, vagy fűtőszőnyegek, a termosztátok és hőérzékelők, valamint a beépítéshez szükséges kiegészítők.

A Comfort Heat elektromos padlófűtés kellemes meleget biztosít minden helyiségben, legyen szó lakásról, irodáról, műhelyről, vagy akár tornateremről. A fűtőkábeles padlófűtés használható kiegészítő fűtésként és önálló fűtésként egyaránt.

A rendszer részét képezik a vezérlést biztosító elektronikus termosztátok, melyeknek széles skálájából választhat igényeinek megfelelően.

A megfelelő termosztát kiválasztása nem csupán a komfortérzet, hanem a költséghatékony működés szempontjából nagyon fontos. A C511T előre programozható termosztát segítségével például tetszés szerint megadhatjuk a kívánt hőmérsékletet a hét minden napjára vonatkozóan.

A Comfort Heat padlófűtés rendszerei használhatóak bármilyen padlófelület esetén.A Comfort Heat padlófűtés rendszer előnyei

A kényelem nem az egyetlen érv a Comfort Heat választása mellett.

A rendszer ugyanis gyorsan és rugalmasan telepíthető, továbbá rendkívül kedvező üzemeltetési költségekkel bír.

Mivel az egész a padló alatt helyezkedik el, ezért nem vesz el helyet a szobából a fűtőtest, emellett a tartós, karbantartást nem igénylő, megbízható üzem szintén garantált.

A Comfort Heat a fűtőkábelekre és fűtőszőnyegekre 10 év garanciát, míg a termosztátokra és önszabályozó fűtőkábelekre 2 év garanciát biztosít.Fürdőszobai padlófűtés rendszerek

A Comfort Heat elektromos padlófűtés rendszerei bármely fürdőszobába telepíthetőek, ahol csak igény van a komfort szint növelésére. Amennyiben Ön Comfort Heat padlófűtés rendszert telepít fürdőszobájának burkolata alá, rideg csempék helyett, a kellemesen meleg padló érzésével fog megismerkedni!

A Comfort Heat elektromos padlófűtés kínálatából fürdőszobai használatra a CTAE-160 fűtőszőnyegeket, valamint a CTAV-18 típusú fűtőkábeleket ajánljuk, a tükör páramentesítésére pedig a CAHF tükörpárátlanító fűtőfóliákat.

Az egyenlő hőeloszlásnak köszönhetően a rendszer az egész helyiségben egyenletes hőérzetet biztosít. Emellett a termosztátok gyors reakcióideje is hozzájárul ahhoz, hogy folyamatos a kívánt hőmérsékleten tarthassa a szoba levegőjét. A padlófűtésnek köszönhetően fürdőszobája száraz, meleg és otthonos lesz. A Comfort Heat fűtőszőnyegei és fűtőkábelei olyan vékonyak, hogy telepítésük után a padló szintje egyáltalán nem, vagy csak minimálisan emelkedik meg.