info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Fűtőkábel hidegburkolathoz

Kategória
  1. CTAV-18 fűtőkábel hidegburkolathoz

A Comfort Heat CTAV-18 fűtőkábeleket kifejezetten hidegburkolatok alá tervezték fürdőszobák, konyhák, előszobák, folyosók vagy egyéb kerámia burkolatú helyiségek padlófűtésének kialakításához önálló vagy kiegészítő fűtésként. A CTAV-18 kéteres, fluorpolimer szigetelésű fűtőkábelből készül, réz árnyékoló hálóval, melyek együttesen kiemelkedően jó hatásfokot, biztonságos használatot és hosszú élettartamot biztosítanak.

Egyszerű telepítés

Az emlékező alumínium szálerősítésnek köszönhetően a meghajlított kábel megtartja a formáját (nem „ugrik” vissza, mint a hagyományos kábelek), ezért lefektetése az opcionálisan megvásárolható alumínium rögzítő szalag segítségével egyszerűen kivitelezhető. A CTAV-18 mindössze 4,6 mm vastag és közvetlenül a flexibilis csemperagasztóba telepíthető, ezért nem csak új építésnél használható, hanem felújításnál is, hiszen beépítése egyáltalán nem, vagy csak minimálisan emeli meg a padlószintet.
Sokrétűség

A CTAV-18 nem csak beltéri kerámia, márvány, gránit, vagy egyéb hidegburkolatok alatt használható, hanem kültéren is, teraszok, erkélyek, lépcsők hó- és fagymentesítéséhez.


Műszaki adatok

Elektromos hálózat 230 V / 50-60 Hz
Teljesítmény 18 W/m
Vastagság 4,6 mm
Csatlakozókábel hossza 3 m
Telepítéshez szükséges minimális hőmérséklet 5 °C
Maximális üzemi hőmérséklet 70 °C
Belső szigetelés Fluorpolimer (FEP)
Külső szigetelés PVC
Hajlíthatóság a kábel átmérőjének 8-szorosa
Érintésvédelmi osztály IP67
Garancia 10 év


CTAV-18 fűtőkábel hidegburkolathoz