info@fut.hu

Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Climastar hordozható fűtőpanel

Azt mondják „kicsi a bors, de erős”. Igaz ez a görgős lábakra szerelt, 1600W teljesítményű Optimus fűtőtestekre is. Ekkora teljesítménnyel, be lehet fűteni akár egy gyerek-, vagy egy hálószobát. Remek kiegészítő fűtés az átmeneti hónapokban, amikor még nincs annyira hideg, hogy elindítsuk a teljes fűtésrendszert, de ahhoz már nincs elég meleg, hogy reggel csak kipattanjunk a puha takaró alól.

Az Optimus fűtőtestek tehát méretükhöz képest nagy teljesítményűek, könnyen mozgathatók, de a legfontosabb, hogy könnyen kezelhetők az „Easy tech” vezérlés által.

Egy gomb segítségével növelheti vagy csökkentheti a hő Egy gomb segítségével növelheti vagy csökkentheti a hőmérsékletet 18-24°C között. A készülék elektronikusan szabályozza a leadott teljesítményt. Egyetlen gomb megnyomásával beállíthatja a készülék működési idejét. A legkényelmesebb beállítás érdekében használja az intervallum időzítőt. Válassza ki az Ön által preferált időintervallumot, nyomja meg a gombot és a készülék az Ön által meghatározott egyenlő időközönként fog ki, illetve bekapcsolni. Ezáltal akár 30% megtakarítás is elérhető.


Climastar Optimus fűtőpanel termékválasztéka